COM POTS COL·LABORAR?

Aquest espai de Sant Miquel de Fluvià, un rècord per la memòria  només té sentit si entre tots el fem créixer. És per això que DEMANEM COL·LABORACIÓ.

Podeu col·laborar aportant material per ser digitalitzat. Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del formulari de contacte i vindrem a recollir el material, el digitalitzarem i us el retornarem.

QUÈ RECOLLIM?

RECORDS: Recull de vivències mitjançant la gravació d’entrevistes a persones del poble o relacionades amb la història del nostre poble.

FOTOGRAFIES: Recull d’imatges antigues i no tan antigues del poble, de les persones del poble… Aquestes imatges es digitalitzaran i es posaran a l’abast de les persones que vulguin consultar-les.

GRAVACIONS: Recull de gravacions referents a Sant Miquel de Fluvià per a poder-les digitalitzar.

PAPER: Recull de documentació relacionada amb el nostre poble en suport paper, tal com fulls parroquials, programes de festes majors, articles en revistes i diaris…

També podeu col·laborar amb nosaltres aportant treball i temps, o simplement fent difusió del projecte.

Per altra banda, si detecteu que alguna informació no és correcta només heu d’omplir el formulari de contacte d’aquesta web o enviar un correu electrònic  i els administradors incorporaran o rectificaran  aquesta informació.

Contacta amb nosaltres

JA HI HAN COL.LABORAT :

Justina AGULLÓ i CRUSET; Ma Rosa AGULLÓ i CRUSET; Montserrat BLANCH i LANZA; Ma Dolors FERRER i FERRERÓS; Ramon FÍGOLS i PARERA; Roser GARCÍA i DURAN; Maria GARGANTA i FONT; Ricard MARTELL i CARLES; Manel MESAS i GARCÍA; Mari OLIVERAS i FAJOL; Nuri RIERADEVALL i BANÚS; Pilar SERRA i MAURETA;  Joan VILA i MAURETA.